Verlof of blijf er een toekomst met je relatie

Verlof of blijf er een toekomst met je relatie

Vertrekken of blijven: of er een toekomst is met uw relatie?

In de loop van de tijd verandert alles. Zelfs de relatie met de geliefde viagra kopen kan in een koffer worden zonder een handgreep, wat moeilijk is, en stop met jammer. Maak 6 eenvoudige stappen om de juiste oplossing te nemen.

Er zijn vele redenen waarvoor zelfs de meest duurzame relatie een spleet kan geven: je kunt al enkele jaren samen zijn, en dan twijfel plotseling of de meeste man die je nodig hebt echt bij je is, of het is tijd om naar een nieuwe kandidaat te zoeken Vaders van uw kinderen, terwijl biologische sprekers nog steeds tikken en niet te laat. Misschien zijn je kinderen al gegroeid en spraken uit het nest,

en zonder dat je te eenzaam bent. Maar wat je scenario ook is, beslissen over afscheid is erg moeilijk. We verliezen een deel van zichzelf, gekweld door de kwestie van “om te verlaten of te blijven”, lijden, krijgen alle symptomen van stress – snelle hartslag, slapeloosheid, vermoeidheid en hoofdpijn.

Als u niet zeker weet wat u moet doen, volgt of verblijf, volgt u consequent de hieronder beschreven stappen.

Stapnummer 1. Begin jezelf te zijn, en niet de persoon die je partner wil zien

Houd je vaak je tandentaal als je weet dat wat je wilt zeggen niet van mensen die je omringen? Als je partner je vraagt ​​om iets te doen dat je niet wilt doen, doe je dan de manier waarop hij opdracht had om kalm te blijven? De gewoonte om je mening te verbergen en de behoefte om anderen te eten, uiteindelijk, is het extreem negatief van invloed op je zelfrespect, hoe blij je voelt, en over al je bestaan ​​in het algemeen. Om erachter te komen of er een potentieel is voor uw relatie, experimenteren. Maak een partner die je begint te delen waar je aan denkt, en doe het in een ontspannen sfeer, het maken van emoties voor haakjes. Jij of herstelt harmonie in een paar of je incompatibiliteit zal nog duidelijker worden.

Stapnummer 2. Stop met zorgen vanwege wat anderen denken

Ongeacht wat andere mensen denken, zeggen of doen. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit alleen uw beslissing is die u alleen zult nemen. Je vriendin lijkt bijvoorbeeld dat je de wens om mijn man immoraal te verlaten, je kunt lachen in reactie, zoals je denkt dat het niet te slim is, om af te breken, omdat je haar mening op prijs stelt, maar het zal je schouders niet schudden Wees een optimale optie – neem het woorden opmerking – en niet meer. Forceer de sfeer niet, het delen van de alarmen en zorgen. Je krijgt een groot voordeel bij het overwinnen van de moeilijkheden tussen jou en de partner, als je kalm opslaat en je zult logisch denken.

Stapnummer 3. Eindig met je gespleten persoonlijkheid

Als het gaat om het doen van moeilijke beslissingen, betreden twee interne stemmen meestal het spel, die elkaar in tegenspraak zijn. Een van hen staat altijd voor risico, zijn hoofdbericht klinkt als volgt: “Alles wat niet is gedaan, allemaal ten goede”. Maar ook is er een tweede stem die fluistert dat je nu een zeer grote fout maakt of je verzekert in het feit dat in jouw situatie helemaal niets kan worden gedaan. Wanneer u zich niet bewust bent van de aanwezigheid van dit interne conflict, slingeren uw gedachten als een schommel tussen het deel van u, dat probeert te vliegen, en dat deel van uw persoonlijkheid, dat u geeft om stevig op aarde te staan, zonder steun te verliezen.

Om het interne conflict

te verwijderen, laat het uw “voorzichtig” met uw “vertrouwen” praten. Neem een ​​vel papier: laat het eerste “zelfverzekerd” spreken – begin met: “Ik ben woedend door wat u …” – Noteer alles wat tot aan je hoofd is gekomen. Let daarna de bezwaren “voorzichtig”. Ga door met dit dialoogvenster totdat u al uw negatieve en positieve gedachten over de huidige situatie dekt, en u zult niet tot natuurlijke conclusie komen. Na zo’n werk zijn twee poolpunten van weergave samen en krijgt u een duidelijk beeld.

Stap Number 4: Review dat je de val niet hebt geraakt, zelfs als het je lijkt dat je erin bent

Als je nog niet hebt besloten, omdat verlamd door de angst voor eenzaamheid of het vooruitzicht op zoek naar nieuwe behuizing, ga dan naar stap 4. Zeg constant jezelf: “Ik kan alles doen met mijn leven wat ik wil. Ik kan zelfs de naam wijzigen en naar Californië verhuizen ». Als een regel, wanneer ik mijn klanten aanbied om deze oefening te doen, reageren ze op dezelfde manier: “Ik kan het niet doen. Ik heb een man en twee kinderen die mijn steun nodig hebben “.Ik stel voor om te scheiden en de kinderen te verlaten aan de zorg voor de ex-man, maar van dergelijke aanbiedingen komen mensen tot horror en verklaren: “Ik kan het niet doen”. Probeer deze uitdrukking uit te spreken, te vervangen “Ik kan niet” op “ik zal niet” en je zult zien, zoals na het overwinnen van een weerstand, begint dit schema te werken. Het is verbazingwekkend hoe de sfeer verandert in een huis waar mensen beginnen te begrijpen dat niemand hen dwingt om het gezin te bewaren, en ze willen het zelf. Het nieuw verworven gevoel van vrijheid men helpt om te begrijpen wat ze willen betwisten. En anderen – dat ze altijd een keuze hebben.

Stapnummer 5. Focus op je eigen interesses

Mooi wacht op de Heiland, die zal komen en in een minuut zal beslissen voor jou – geen andere persoon heeft het enige juiste antwoord op uw vraag “Verlof of verblijf”. Dus stop met het rechtvaardigen van de verwachtingen van andere mensen en ontmoet de normen van iemand anders. Wees niet bang om te gedragen “verkeerd”.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *